ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΠΟΣΙΠΥ) 14/12/2010

  ΑΘΗΝΑ 14/12/2010

   

  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

  α

   

  Μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος που ανακοίνωσε ο Οίκος Ναύτου στις 2/12/2010 για κατάθεση αιτήσεων, με τελική κατάληξη τη σύναψη νέων συμβάσεων με τους ιδιωτικούς φορείς Π.Φ.Υ. και την εκδήλωση της επιθυμίας του, να εξετασθεί η δυνατότητα παροχής εκπτώσεων από μέρους μας, στις εργαστηριακές εξετάσεις και πράξεις, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ.), στο οποίο μετείχαν εκπρόσωποι των ενώσεων που το απαρτίζουν, συναντήθηκε χθες ΔΕΥΤΕΡΑ 13/12/2010 με την Πρόεδρο του Ταμείου Κα ΔΙΠΛΑ Μαρία, στην οποία εξέφρασε τους λόγους για τους οποίους η επιθυμία της αυτή δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί αφού:

  α)  είναι ανεδαφική, διότι μετά από μια σχεδόν εικοσαετή καθήλωση του κρατικού τιμολογίου στις τιμές των εργαστηριακών εξετάσεων και πράξεων δεν είναι δυνατόν να ζητούνται και ..εκπτώσεις  και

  β), Δεν είναι σύννομη, μετά και την πρόσφατη απόφαση του Σ.τ.Ε. με το υπ΄ αριθμόν 227/2010 πρακτικό επεξεργασίας του δικαστηρίου.

  Η Πρόεδρος του Οίκου Ναύτου ανέφερε, παρουσία όλων των εκπροσώπων μας, ότι η επιθυμία του Δ.Σ. του Οίκου Ναύτου για έκπτωση, αφορούσε παροχές σε είδος, όπως οπτικά, ορθοπεδικά και άλλα ιατρικά βοηθήματα και όχι στην παροχή υπηρεσιών υγείας και ότι μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, (που θυμίζουμε ότι είναι η 22/12/2010) , θα συναντηθεί πάλι μαζί μας, για τον προσδιορισμό των τελικών αποφάσεων.

  Ως εκ τούτου, η Ομοσπονδία και οι επιμέρους ενώσεις που την απαρτίζουν, σας προτρέπουν, όσοι επιθυμείτε να συνάψετε σύμβαση με τον Οίκο Ναύτου, να αποστείλετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας, χωρίς να αναφερθείτε καθόλου σε καμία έκπτωση επί των τιμών του κρατικού τιμοκαταλόγου, η οποία έκπτωση όπως προαναφέραμε είναι και ανεδαφική και κυρίως μη σύννομη και που τελικά μετά την χθεσινή παρέμβασή μας στην Πρόεδρο του εν λόγω ταμείου, πιστεύουμε ότι έγιναν και κατανοητές και αποδεκτές, οι θέσεις μας.

   

                     Με  εκτίμηση

   

   Ο  Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

  Λ. Αναγνώστου                   Α. Πλακιώτης

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook