Ανακοίνωση - Ενημέρωση 07 06 2012 ( Σχετικά με πληρωμές )

  Αθήνα, 07/06/2012

  Ανακοίνωση – Ενημέρωση

     Μετά από επικοινωνία που είχε το Προεδρείο του Συνδέσμου μας με τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Βουδούρη Γεράσιμο, ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μας υποσχέθηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και θεωρεί ότι θα τα καταφέρει, ώστε μέχρι την διεξαγωγή των προσχών εκλογών ( 17 Ιουνίου 2012 ) να έχουν εξοφληθεί όλοι οι πάροχοι, που εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στην Π.Φ.Υ. και τον μήνα Μάρτιο τρέχοντος έτους.

     Γι’ αυτό σας καλούμε να ελέγξετε τις Υ.Π.Α.Δ. που έχετε καταθέσει τις καταστάσεις με τα παραπεμπτικά των τριών πρώτων μηνών τρέχοντος έτους, ότι έχουν αποστείλει στο κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. τις απαιτήσεις του Μαρτίου ή και των προηγούμενων μηνών, για όσους δεν τις έχετε ακόμη πληρωθεί, για να γίνει παρέμβαση του Προεδρείου του Συνδέσμου μας, σε ενδεχόμενες καθυστερήσεις.

     Επί πλέον σας ενημερώνουμε ότι η επίδοση στην Ο.Σ.Ν.Ι.Ε. της καταγγελίας της σύμβασης, που αφορά τους όρους εργασίας των εργαζομένων στα διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια όλης της χώρας, έγινε την 15η Μαρτίου 2012 και ως εκ τούτου, η μετενέργεια για την σύμβαση αυτή, λήγει στις 15 Ιουνίου 2012.   Την προσεχή εβδομάδα, θα σας έχουμε περισσότερη ενημέρωση γύρω απ’ αυτό το θέμα (συμβάσεις εργασίας).

  Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας

  Γιώργος Βουγιούκας                         Ιωάννης Καραμηνάς

  Ιατρός Ακτινολόγος                                 Βιοχημικός

   

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook