Ανακοίνωση - Ενημέρωση 18 05 2012 ( Σχετικά με εφαρμογή e-diagnosis )

  Αθήνα, 18/05/2012

  Ανακοίνωση – Ενημέρωση

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,

   

     Από την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχει αρχίσει να πληρώνει το 90% των αποζημιώσεων προς τα μέλη του κλάδου μας, για τις υπηρεσίες που παρείχαν κατά το πρώτο τρίμηνο τρέχοντος έτους στους ασφαλισμένους του και θα συνεχίσει τις πληρωμές του για όσους δεν έστειλαν εγκαίρως τα παραπεμπτικά που εξυπηρέτησαν τους τρεις πρώτους μήνες ή οι Υ.Π.Α.Δ. στις οποίες τα κατεθέσαν, για δικούς τους εσωτερικούς λόγους, δεν πρόλαβαν να κάνουν τον πρόχειρο λογιστικό έλεγχο και να ενημερώσουν το κεντρικό ηλεκτρονικό αρχείο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

     Η επόμενη πληρωμή γι’ αυτές τις περιπτώσεις θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την προσεχή Τετάρτη 23/05/2012 και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα συνεχιστούν οι πληρωμές σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι την εξόφληση όλων των παρόχων Π.Φ.Υ. για το πρώτο τρίμηνο του 2012.

     Μετά την έναρξη της διαδικασίας πληρωμής των οφειλομένων από πλευράς Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που πήραμε στην τελευταία μας Γενική Συνέλευση, βάσει της οποίας τα μέλη μας αποδέχονται να χρηματοδοτήσουν με το ένα τις χιλίοις επί του κύκλου των εργασιών τους που αφορά μόνο τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., την ηλεκτρονική πλατφόρμα του συστήματος e- diagnosis, ο υπεύθυνος της εταιρείας ΚΑΠΑ – RESEARCH θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να διεκπεραιώσει την διαδικασία ένταξη σας στο ανωτέρω σύστημα, δίνοντας σας ταυτόχρονα όλες τις πληροφορίες και οδηγίες που χρειάζεστε για την απρόσκοπτη χρήση του.

     Υπενθυμίζεται ότι με τη συμμετοχή μας στο e-diagnosis, κερδίζουμε πολύτιμες εργατοώρες από την καθημερινή ηλεκτρονική καταχώρηση των απαιτήσεων μας, ενώ παράλληλα, αφενός μεν η τελική απαίτηση στο τέλος κάθε μήνα θα έχει καταχωρηθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ( e – ΔΑΠΥ ) την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα, αφετέρου δε αποδεικνύουμε έμπρακτα την επιθυμία μας να συμβάλλουμε στην διαφάνεια και στον έλεγχο του συστήματος παραγωγής και παραπομπής παρακλινικών εξετάσεων, λόγω της πλήρους καταγραφής όλων των δεδομένων.

   

  Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

  Γιώργος Βουγιούκας                                 Ιωάννης Καραμηνάς

  Ιατρός Ακτινολόγος                                         Βιοχημικός

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook