Ανακοίνωση - Ενημέρωση ( Σχετικά με κατάθεση παραπεμτικών στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. )

  Αθήνα, 09/03/2012

  Ανακοίνωση – Ενημέρωση

     Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας με τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Κυρ. Σουλιώτη, όσον αφορά τον τρόπο κατάθεσης των παραπεμπτικών από τα Διαγνωστικά κέντρα και εργαστήρια, ενημερωθήκαμε ότι θα λειτουργήσουμε μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του Ι.Κ.Α., στο οποίο γίνονται τροποποιήσεις για να μπορεί να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα της συνεργασίας με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και θα πρέπει να προχωρήσουμε στην απόκτηση κωδικού πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα του Ι.Κ.Α., όσοι από εμάς δεν τον έχουν ήδη αποκτήσει, όταν θα μας κοινοποιήσουν την εγκύκλιο την οποία μας διαβεβαίωσε ότι θα αναρτήσουν εντός ολίγων ημερών, που θα έχουν επιλυθεί και τα τελευταία τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζονται.

     Παράλληλα μέσα στην εγκύκλιο θα αναφέρονται με λεπτομερείς οδηγίες για τον τρόπο κατάθεσης των παραπεμπτικών του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, που έχουμε ήδη εκτελέσει.

     Ελπίζουμε στην σύντομη διευθέτηση της ανωτέρω εκκρεμότητας, για να επιλυθεί ένα ακόμη πρόβλημα της μεταξύ μας συνεργασίας.

  Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

  Γιώργος Βουγιούκας                         Ιωάννης Καραμηνάς

  Ιατρός Ακτινολόγος                                 Βιοχημικός

   

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook