Ατομική Πρόσκληση

                                             Αθήνα, 03/11/2011

  ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  ΘΕΜΑ : Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

     Αγαπητό μέλος του Π.Α.Σ.Ι.Δ.Ι.Κ.,

      Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων, σας προσκαλεί στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 και ώρα έναρξης στις 10:30 πμ. και περαίωσης της όλης διαδικασίας στις 14:30 μμ., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ», στην αίθουσα ¨Νίκη¨, που βρίσκεται στον ημιώροφο του ξενοδοχείου.

      Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, ημέρα και ώρα, την αμέσως επόμενη εβδομάδα, δηλαδή το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011, που σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ.5 του καταστατικού μας, η δεύτερη αυτή συνέλευση συνεδριάζει έγκυρα, με οποιοδήποτε αριθμό ταμειακώς «εντάξει» παρόντων μελών.

      Σας υπενθυμίζουμε, ότι δικαίωμα συμμετοχής στον εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, έχουν δηλαδή εξοφλήσει και την τελευταία συνδρομή τους, που είναι αυτή του β’ εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

      Σας επισημαίνουμε επίσης, ότι σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3Ε) του καταστατικού μας, κάθε νομικό πρόσωπο-μέλος του Συνδέσμου μας, εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με τρία μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου αν είναι Α.Ε., με δύο μέλη εάν είναι Ε.Π.Ε., και επ’ ονόματι του εάν είναι φυσικό πρόσωπο, ομόρρυθμος ή ετερόρρυθμος εταιρεία.

      Τέλος σας ενημερώνουμε, ότι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται προς το Δ.Σ. του Συνδέσμου, δύο τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της πρώτης σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης και παραδίδονται είτε δια ζώσης στα γραφεία του Συνδέσμου, είτε αποστέλλονται με επιστολή, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Γιώργος Βουγιούκας

  Πρόεδρος Δ.Σ.

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook