Ανακοίνωση - Ενημέρωση ( Για τον νόμο 3996/2011)

                                                               Αθήνα, 28/09/2011

  Ανακοίνωση – Ενημέρωση

     Σας ενημερώνουμε ότι, στον Νόμο 3996/2011 ( Φ.Ε.Κ. 170 Α’/ 05-08-2011) « Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, ρυθμίσεις θεμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης και άλλες διατάξεις », έχει ψηφισθεί τροπολογία στο άρθρο 57, με τίτλο «Υποβολή καταστάσεων εισφορών ασφαλισμένων και εργοδοτών των Τομέων Υγειονομικών του Ε.Τ.Α.Α.», η οποία με τέσσερις παραγράφους συμπληρώνει το άρθρο 6 του ν.δ. 3348/1955 και οι οποίες στην ουσία αυστηροποιούν τις διαδικασίες απογραφής στο Μητρώο Εργοδοτών και την υποβολή καταστάσεων εισφορών και εξόφλησης αυτών, με την επιβολή υψηλών προστίμων και άλλων αυστηρών υποχρεώσεων, για τους εργοδότες που απασχολούν υγειονομικούς.

     Σας επισυνάπτουμε το ν. 3996/2011 και θα πρέπει να ανατρέξετε στο άρθρο 57, το οποίο σας συστήνουμε να το διαβάσετε προσεκτικά, γιατί επιβάλλει μεγάλες επιβαρύνσεις σε όσους δεν συμμορφώνονται σ’ αυτά που αναφέρονται στις παραγράφους του και σε άλλες ισχύουσες διατάξεις, από το Σεπτέμβριο τρέχοντος έτους και μετά.

     Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι, το Προεδρείο του Συνδέσμου μας, έχει δρομολογήσει συναντήσεις και με τον Πρόεδρο του Ενιαίου πλέον Ταμείου (Ε.Τ.Α.Α.), αλλά και με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για να προσπαθήσουμε να ορθολογικοποιήσουμε τις εισφορές και στον τομέα των Υγειονομικών, όπως είναι και στους άλλους τομείς του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (Μηχανικών, Δικηγόρων, Συμβολαιογράφων).

  Νόμος 3996/2011 (Μορφή pdf)

       Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

  Γιώργος Βουγιούκας                                                   Γιάννης Καραμηνάς

  Ιατρός Ακτινολόγος                                                         Βιοχημικός

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook