05/03/2018 - Πρόσκληση στην τακτική εκλογο-απολογιστική Γεν. Συνέλευση

  Αθήνα, 05/03/2018

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
  ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

      Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.
      Το προσεχές Σάββατο 10/03/2018, θα διεξαχθεί η οριστική εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου μας στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» και στις αίθουσες ΣΩΚΡΑΤΗΣ – ΟΜΗΡΟΣ οι οποίες βρίσκονται στον 10ο όροφο του ξενοδοχείου, με ώρα έναρξης στις 11:00 και λήξης της όλης διαδικασίας στις 15:00.
      Πέραν του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού που θα κάνει το απερχόμενο Δ.Σ. για την τριετία που πέρασε, θα συζητήσουμε για τις επιπτώσεις των περιοριστικών μέτρων αποζημίωσης που έχει επιβάλει το Υπουργείο Υγείας, τα οποία επηρεάζουν την βιωσιμότητα των Διαγνωστικών Κέντρων και Εργαστηριών και τις προτάσεις που θα πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουν οι ιδιωτικές μονάδες παροχής υπηρεσιών Π.Φ.Υ. να έχουν την απαιτούμενη ρευστότητα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και όχι μόνο και να μην οδηγηθούν στην χρεοκοπία και την οικονομική καταστροφή, ενώ θα κλείσουμε τη Γενική Συνέλευση με την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
      Η παρουσία όλων μας κρίνεται άκρως απαραίτητη και πολύ σημαντική, διότι με τις προτάσεις, τις ιδέες, τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις μας, θα συμβάλλουμε αφ’ ενός μεν στη βελτίωση της λειτουργίας και των δράσεων του νέου Δ.Σ., αφ’ ετέρου δε, θα βοηθήσουμε στη διαμόρφωση των θέσεων που θα πρέπει να υποστηρίξει το νέο Δ.Σ. στα κέντρα εξουσίας, κυρίως όμως μέσω της ψήφου μας θα αναδείξουμε τους αξιότερους και ικανότερους από εμάς οι οποίοι θα στελεχώσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι ώστε αυτό να είναι αποτελεσματικό και χρήσιμο για τα συμφέροντα των μελών μας, τα οποία ταυτίζονται με τα συμφέροντα της κοινωνίας μέσα στην οποία ζούμε και δραστηριοποιούμεθα.
      Υπενθυμίζουμε ότι:
      Α) Για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση πρέπει να είστε τακτοποιημένοι οικονομικά για το έτος 2017 και αυτό μπορεί να γίνει μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της.
     Β) Κάθε νομικό πρόσωπο μέλος του Συνδέσμου μας εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με τρία μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου εάν είναι Α.Ε., με δύο μέλη εάν είναι Ε.Π.Ε. και επ’ ονόματί του εάν είναι φυσικό πρόσωπο, ομόρρυθμος ή ετερόρρυθμος εταιρεία.
      Στην περίπτωση που λόγοι υγείας ή άλλοι σοβαροί προσωπικοί λόγοι δυσκολεύουν την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση, υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να εκπροσωπηθείτε είτε από άλλο μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας σας στην περίπτωση Α.Ε., είτε από τον άλλο διαχειριστή στην περίπτωση Ε.Π.Ε., είτε τέλος και από άλλο μέλος του Συνδέσμου, με έγγραφη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή, όπως ρητά αναφέρεται στο καταστατικό μας, την οποία και σας επισυνάπτουμε.
     Τέλος σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» στον οποίο εισέρχεστε από την οδό Φειδίου και κατά την αναχώρησή σας εντός της ημέρας, όποτε αυτή γίνει, να πληρώσετε το αντίτιμο των 8 ευρώ αρκεί να ενημερώσετε τον ταμία ότι συμμετείχατε στην Γεν. Συνέλευση του Συνδέσμου μας.

  Εξουσιοδότηση (Μορφή WORD)
  Με εκτίμηση
             Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
        Δρ Γεώργιος Βουγιούκας                                          Ιωάννης Καραμηνάς
       Ιατρός Ακτινολόγος                                                      Βιοχημικός

  BANNER PRIVACY

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook