ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΣΙΠΥ (24/3/2011)

   

   

  Αθήνα, 24/3/2011

   

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   

  Αγαπητέ συνάδελφε.

  Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία 20 χρόνια καταγράφεται πανσπερμία παρόχων ιδιωτικής υγείας με ποικίλες μορφές { ιατρικά εργαστήρια ή πολυϊατρεία (διαγνωστικά κέντρα) ή μεγάλες αλυσίδες}.

  Κάποια πράγματα μας χωρίζουν, άλλα λιγότερο κι άλλα περισσότερο.

  Όλα αυτά όμως ίσως να μας έχουν δημιουργήσει σύγχυση ή και καχυποψία και να μας οδηγούν σε εσωστρέφεια, με αρνητικά αποτελέσματα για το σύνολο του κλάδου μας.

  Από τις πρόσφατες εξελίξεις και με κοινό άξονα τις δίκαιες απαιτήσεις της άμεσης εξόφλησης των λογαριασμών μας , που μας έχει οδηγήσει , σχεδόν όλους , στην απόγνωση, διαφαίνεται ότι το «σκορποχώρι» του ιατρικού επαγγέλματος μικραίνει , ότι οι ιατρικοί σύλλογοι εντείνουν τις προσπάθειες τους, χωρίς όμως να είναι πάντοτε αποτελεσματικές και ο ιδιωτικός  επαγγελματικός χώρος , ανεξάρτητα από την μορφή του, αρχίζει να συσπειρώνεται και να διεκδικεί.

  Αγαπητέ συνάδελφε.

  Κατόπιν των ανωτέρω η ΠΟΣΙΠΥ, με σχετική απόφαση του ΔΣ, παίρνει την πρωτοβουλία να συγκαλέσει μεγάλη συγκέντρωση συναδέλφων και παραγόντων της ιδιωτικής υγείας, στο Ξενοδοχείο President, Λ. Κηφισίας 43, το Σάββατο του Λαζάρου, 16 Απριλίου και ώρα 11,00, με 2 κύρια θέματα συζήτησης : Α) Η στάση πληρωμών των ασφαλιστικών ταμείων σαν αιτία κατάρρευσης της α΄θμιας ιδιωτικής υγείας και Β) Νέες συμβάσεις με τα νέα ταμεία ;

  Η ανταλλαγή απόψεων και η λήψη αποφάσεων είναι η τελευταία μας ευκαιρία για την διεκδίκηση των οφειλομένων και όποιος δεν προσέλθει , θα έχει μόνος του υπογράψει το επαγγελματικό του τέλος.


                                            Για το ΔΣ

   

   

                 Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
        Λεωνίδας Αναγνώστου                Ανάργυρος Πλακιώτης

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook