10/02/2022 - Ευχαριστήρια Επιστολή κ. Ι. Καραμηνά

Αθήνα, 10/02/2022

Αγαπητές / οι συνεργάτιδες / ες μέλη,

του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και εκ μέρους όλων των μελών του νέου Δ.Σ  που εσείς αναδείξατε με την ψήφο σας ,να σας ευχαριστήσω θερμά , αφενός για τη μαζική συμμετοχή σας σε μια δύσκολη υγειονομική περίοδο και αφετέρου για τη τιμή της εμπιστοσύνη σας.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω  όλες / ους εσάς που είστε μέλη του Συνδέσμου μας και παρά το γεγονός ότι δεν καταφέρατε χθες να παραβρεθείτε  στην εκλογο-απολογιστική μας Γενική Συνέλευση , είστε αδιαλείπτως δίπλα μας στηρίζοντας ενεργά και σθεναρά το σύνολο των προσπαθειών μας που αφορούν την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Το πρώτιστο πρόβλημα του κλάδου μας είναι και παραμένει σταθερά τα τελευταία 8 (οκτώ) χρόνια,  η απαξιωμένη από τον ΕΟΠΥΥ αποζημίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας,  μέσω των μηχανισμών των ασφαλιστικών τιμών, Rebate και Claw Back.

Τα μέλη του νέου Δ.Σ που εσείς εκλέξατε, εκπροσωπούν εταιρείες που αντιπροσωπεύουν πλήρως την χαρτογράφηση των μελών του Συνδέσμου μας.  Η συμμετοχή εκπροσώπων σε αυτό, από την Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη χώρα , μεγάλων , μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων εκφράζει την πανελλήνια απήχηση και εγγυάται την  ενότητα του Συνδέσμου μας . Με αυτές τις θεμελιώδεις αρχές και το νέο ΔΣ θα εργασθεί σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας .  

Προχωράμε στην επόμενη ημέρα όλοι μαζί.  

Με αποφασιστικότητα , επιμονή, υπομονή και θάρρος για να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε,  ένα σύγχρονο σύστημα Π.Φ.Υ προς όφελος των Ελλήνων  πολιτών , της Εθνικής Οικονομίας και των Επιχειρήσεων μας.

 

Αποτελέσματα
Εκλογο-απολογιστικής
 Γενικής Συνέλευσης της 9/2/2022


Στην προχθεσινή διαδικασία ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καταμετρήθηκαν πέραν των 100 ψηφοδελτίων και η σειρά εκλογής των υποψηφίων είναι η κάτωθι :
Καραμηνάς Ιωάννης : 101 ψήφοι
Κατσίκης Ευάγγελος : 96 ψήφοι
Μάκκας Ιωάννης : 89 ψήφοι
Γαλής Αντώνιος : 87 ψήφοι
Πετμεζάκης Νικόλαος : 81 ψήφοι
Πανταζής Νικόλαος : 79 ψήφοι
Πυργαντή Δήμητρα : 50 ψήφοι
Κουτσοδόντης Ανδρέας : 44  ψήφοι
Σεργεντάνης Αθανάσιος : 43 ψήφοι
Και Αναπληρωματικό μέλος :
Φαρμάκης Επαμεινώνδας : 8 ψήφοι

Εντός της προσεχούς εβδομάδας το  νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα τελέσει την πρώτη του συνεδρίαση με θέματα:
1.    Την συγκρότησή του σε σώμα
2.    Σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση του claw back 2022
3.    Θέσεις του Συνδέσμου αναφορικά με τα ποιοτικά κριτήρια που προτίθεται να εφαρμόσει ο ΕΟΠΥΥ.


Με Εκτίμηση
Ιωάννης Ν. Καραμηνάς.