03/02/2022 - Πρόσκληση στην εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

Αθήνα, 03/02/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.
Την Τετάρτη 09/02/2022, θα διεξαχθεί η εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση  του Συνδέσμου μας στην αίθουσα EUROPA A, του ξενοδοχείου «PRESIDENT» (Λεωφ. Κηφισίας 43, Αθήνα 115 23), η οποία βρίσκεται στον -2ο όροφο. Η ώρα έναρξης είναι στις 16:00μμ και λήξης της όλης διαδικασίας, το αργότερο στις 20:00μμ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στο ξενοδοχείο κρίνεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν έναντι του COVID-19.Δεν γίνεται αποδεκτή βάση της υφιστάμενης νομοθεσίας η επίδειξη rapid test ή PCR από ανεμβολίαστους ή μη νοσήσαντες.

Το απερχόμενο Δ.Σ. θα κάνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για την θητεία του και θα ολοκληρωθεί η Γενική Συνέλευση με την εκλογική διαδικασία και την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παρουσία όλων μας σε αυτή την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται ο κλάδος μας, κρίνεται άκρως απαραίτητη και πολύ σημαντική με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και τη διαμόρφωση μιας ενιαίας στρατηγικής για την διαχείριση και επίλυση των προβλημάτων μας.
Υπενθυμίζουμε για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση τα κάτωθι:

1.    Τακτοποιημένοι οικονομικά για το έτος 2021 και αυτό μπορεί να γίνει μέχρι και την ημέρα της διεξαγωγής της.
2.    Εκπροσώπηση: κάθε νομικό πρόσωπο μέλος του Συνδέσμου μας εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με τρία μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου εάν είναι Α.Ε., με δύο μέλη εάν είναι Ε.Π.Ε. και επ’ ονόματί του εάν είναι φυσικό πρόσωπο, ομόρρυθμος ή ετερόρρυθμος εταιρεία.
Στην περίπτωση που λόγοι υγείας ή άλλοι σοβαροί προσωπικοί λόγοι δυσκολεύουν την παρουσία σας στη Γενική Συνέλευση, υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να εκπροσωπηθείτε είτε από άλλο μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας σας στην περίπτωση Α.Ε., είτε από τον άλλο διαχειριστή στην περίπτωση Ε.Π.Ε., είτε τέλος και από άλλο μέλος του Συνδέσμου, με έγγραφη εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή μέσω του gov.gr, όπως ρητά αναφέρεται στο καταστατικό μας, την οποία (εξουσιοδότηση) και σας επισυνάπτουμε



Εξουσιοδότηση (Μορφή WORD)
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.
Ιωάννης Καραμηνάς