28/05/2021 - Δήλωση διαγνωστικών κέντρων ως εμβολιαστικά κέντρα

Αθήνα, 28/05/2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Εθνική Προσπάθεια για τον ταχύτερο δυνατό εμβολιασμό των πολιτών έναντι του ιού SARS-CoV-2, συνεχίζεται αμείωτη.

Ο Ιδιωτικός Τομέας Π.Φ.Υ από την πρώτη ημέρα εμφάνισης της πανδημίας,  με απόλυτη συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, στηρίζει την δημόσια υγεία των πολιτών της χώρας και τις δημόσιες υγιεινομικές δομές.     
Το ιατρικό , επιστημονικό , νοσηλευτικό και διοικητικό μας προσωπικό , ήταν και παραμένει στη πρώτη γραμμή στήριξης των συμπολιτών μας , θέτοντας σε κίνδυνο την προσωπική και οικογενειακή του ασφάλεια .

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης, δηλώνουμε παρών και στο Εμβολιαστικό Πρόγραμμα της χώρας. Δηλώνουμε τις μονάδες μας ως Εμβολιαστικά Κέντρα εδώ.
Με την συμμετοχή μας στηρίζουμε τον Έλληνα , θωρακίζουμε την δημόσια υγεία , συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη της Εθνικής Οικονομίας .
Αποδεικνύουμε προς την Πολιτεία   για ακόμη  μία φορά, την δυναμική συνεισφορά μας  προς  την Ελληνική Κοινωνία , ευελπιστώντας ότι σύντομα θα κατανοήσουν την χρησιμότητα του κλάδου μας και θα σταματήσουν τις πολιτικές οικονομικής απαξίωσης των ιατρικών μας υπηρεσιών.
Για πληροφορίες- απορίες  συμμετοχής, μην διστάσετε να απευθυνθείτε στην Γραμματέα του Συνδέσμου μας κυρία Γιαλλελή Βασιλική.