27/01/2021 - Ερωτηματολόγιο από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Αθήνα,27/01/2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της για την ευαισθητοποίηση υπευθύνων επεξεργασίας και εκτελούντων την επεξεργασία σχετικά με τη νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, υλοποιεί ένα νέο έργο με τίτλο «Διευκόλυνση της συμμόρφωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τον GDPR και προώθηση της προστασίας δεδομένων από τον σχεδιασμό σε προϊόντα και υπηρεσίες ΤΠΕ (byDesign)».
Ένας από τους στόχους του έργου είναι η παροχή εξειδικευμένης καθοδήγησης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας μια εργαλειοθήκη συμμόρφωσης, καθώς και το να απλουστευθεί η διαδικασία συμμόρφωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και να υιοθετηθούν σε μεγαλύτερο βαθμό ορθές πρακτικές σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα τα οποία αυτές επεξεργάζονται.
Για την υλοποίηση των ως άνω δραστηριοτήτων, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου (ανώνυμα) που έχει ετοιμάσει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων γι’ αυτόν τον σκοπό, έως και τις 31/01/2021.
Για περαιτέρω λεπτομέρειες καθώς και κάθε επικοινωνία που αφορά το ανωτέρω έργο μπορείτε να απευθύνεστε στο email: contact@dpa.gr και στο τηλ. 2106475655.

 

Ερωτηματολόγιο Α.Π.Π.Δ.