ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΣΙΔΙΚ

  Αθήνα, 3/5/2011


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


  Μετά την πραγματοποιηθείσα Πανελληνία Συγκέντρωση Ιδιωτικής Εργαστηριακής Ιατρικής, που έγινε στις 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011, στο Ξενοδοχείο PRESIDENT, με την συμμετοχή όλων των φορέων του χώρου, που εκπροσωπούν μεγάλο αριθμό μονάδων που δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική εργαστηριακή ιατρική και με θέμα : «οι καθυστερήσεις πληρωμής των δαπανών μας από τα ασφαλιστικά ταμεία σαν αιτία της κατάρρευσης της ιδιωτικής υγείας », η συντονιστική επιτροπή του Γενικού Συμβουλίου, ανέλαβε να υλοποιήσει την απόφαση που πάρθηκε με απόλυτη πλειοψηφία, ξεκινώντας διάφορες ενέργειες, μια εκ των οποίων είναι και η συλλογή υπογραφών στο αντίστοιχο Πρωτόκολλο Συνεργασίας.

  Σας επισυνάπτουμε τις πρώτες ενέργειες της Ομοσπονδίας για ενημέρωσή σας και σας καλούμε να υπογράψετε το Πρωτόκολλο Συνεργασίας, για αναστολή συμβάσεων κατ’ αρχήν με τα ασφαλιστικά ταμεία που αναφέρονται στην επιστολή της Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ. προς τους Ιατρικούς Συλλόγους της Επικράτειας, στις 2/5/2011, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά την συγκατάθεσή σας, στο e-mail του Συνδέσμου μας, ή μέσω fax, για όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Internet.

  Η συγκατάθεσή σας για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου συνεργασίας, είναι άκρως απαραίτητη, για να αυξήσει την δύναμη της κινητοποίησης μας και να ενισχύσει την επίτευξη του στόχου μας και θα πρέπει να έχει κοινοποιηθεί στην συντονιστική επιτροπή, το αργότερο μέχρι τις 19:00 της Πέμπτης 12/5/2011.

  Θα σας κρατάμε συνεχώς ενήμερους, για όλες τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε για τα επόμενα βήματα μας ανάλογα με την πορεία των συνεννοήσεων που θα έχουμε με τα επιμέρους ταμεία.

   

   

  Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας

  Γ. Βουγιούκας                       Ι. Καραμηνάς

  Ιατρός- Ακτινολόγος               Βιοχημικός

  BANNER PRIVACY

  banner healthreport

  Τελευταία νέα

  Βρείτε μας στο Facebook