ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

                                                                                                                         Αθήνα, 3/5/2011

                                          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

                             ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Σας προσκαλούμε την ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2011 και ώρα 18:00, στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Πανεπιστημίου 56, 3ος όροφος, με μοναδικό θέμα την εκλογή αντιπροσώπων στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ( Π.Ο.Σ.Ι.Π.Υ ) .

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, βάσει του καταστατικού του Συνδέσμου, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί μετά από δύο ώρες, στις 20:00 και στο ίδιο μέρος και θα διεξαχθεί κανονικά η εκλογική διαδικασία με όσους παρευρίσκονται σε αυτήν την δεύτερη πρόσκληση.

Όσοι επιθυμούν να εκπροσωπήσουν τον Σύνδεσμό μας στην Ομοσπονδία, παρακαλούνται να το δηλώσουν στην γραμματεία του Συνδέσμου μέχρι την Δευτέρα 9 Μάιου και έως τις 2 μ.μ., στέλνοντας fax και δηλώνοντας την συμμετοχή τους.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι βάσει του καταστατικού μας, όσοι δεν μπορούν να παρευρεθούν στην εκλογική διαδικασία, θα μπορούν να εκλέξουν το μέλος ή τα μέλη που επιθυμούν ( μέχρι πέντε συνολικά ), από την λίστα των υποψηφίων που θα έχει αναρτηθεί στο site του Συνδέσμου από το απόγευμα της Δευτέρας 9 ΜΑΪΟΥ 2011, αποστέλλοντας fax στα γραφεία του Συνδέσμου την ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ και μέχρι τις 9 μ.μ., με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια αρχή.

 

                     Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας

                    Γ. Βουγιούκας                                Ι. Καραμηνας

                Ιατρός-Ακτινολόγος                              Βιοχημικός