07/02/2018 - Ατομική Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Γεν. Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

    Αθήνα, 07/02/2018

    ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    ΘΕΜΑ : Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
      

         Αγαπητό μέλος του Π.Α.Σ.Ι.Δ.Ι.Κ.,
        Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων, σας προσκαλεί στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 03 Μαρτίου 2018 και ώρα έναρξης στις 11:00 π.μ. και περαίωσης της όλης διαδικασίας στις 15:00 μ.μ.., στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».
        Στην περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο, ημέρα και ώρα, την αμέσως επόμενη εβδομάδα, δηλαδή το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, που σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ.5 του καταστατικού μας, η δεύτερη αυτή συνέλευση συνεδριάζει έγκυρα, με οποιοδήποτε αριθμό ταμειακώς «εντάξει» παρόντων μελών.
        Σας υπενθυμίζουμε, ότι δικαίωμα συμμετοχής στον εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα, έχουν δηλαδή εξοφλήσει και την τελευταία συνδρομή τους, που είναι αυτή του β’ εξαμήνου του προηγούμενου έτους (2017).
        Σας επισημαίνουμε επίσης, ότι σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 3.ε του καταστατικού μας, κάθε νομικό πρόσωπο-μέλος του Συνδέσμου μας εκπροσωπείται στη Γενική Συνέλευση με τρία μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου αν είναι Α.Ε., με δύο μέλη εάν είναι Ε.Π.Ε. και επ’ ονόματι του εάν είναι φυσικό πρόσωπο, ομόρρυθμος ή ετερόρρυθμος εταιρεία.
        Τέλος σας ενημερώνουμε ότι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται προς το Δ.Σ. του Συνδέσμου, δύο τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της πρώτης σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη το βράδυ 01/03/2018 και παραδίδονται είτε δια ζώσης στα γραφεία του Συνδέσμου, είτε αποστέλλονται με επιστολή, φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς,
    Δρ Γεώργιος Βουγιούκας
    Πρόεδρος Δ.Σ.