23/01/2018 - Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. στην εκδήλωση του ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. για τον GDPR


       Προς
       τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
       κ. Σωτ. Μπερσίμη

    Αθήνα, 23/01/2018

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
     
     

       Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

       Την προσεχή Παρασκευή 26/01/2018, ο ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ. διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εσπερίδα στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Πανεπιστημίου 52) και ώρα 18:00, με στόχο να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και όλους όσους παρέχουν υπηρεσίες υγείας, για τον νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR).
       Ο νέος Κανονισμός όπως γνωρίζετε, θα έχει εφαρμογή σε όλες τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και τους δημόσιους οργανισμούς που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα, με βαριές οικονομικές κυρώσεις σε περίπτωση παραβίασης των υποχρεώσεων που προβλέπονται από τον Κανονισμό και ως εκ τούτου θα πρέπει να είναι υψηλής προτεραιότητας η προετοιμασία των φορέων αυτών για την έγκαιρη και σωστή συμμόρφωσή τους στις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού.
       Επειδή γνωρίζουμε ότι ο Οργανισμός του οποίου είστε Πρόεδρος, έχει αναγάγει το θέμα σε ύψιστη προτεραιότητα και δεδομένης της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ του Οργανισμού και των φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας, θα ήταν τιμή για τον Σύνδεσμό μας η παρουσία σας στην εκδήλωση και σε περίπτωση που το βαρύ πρόγραμμά σας δεν το επιτρέπει, να εκπροσωπηθεί ο Οργανισμός από ένα άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος που εσείς θα ορίσετε.

     

    Μετά τιμής
    Δρ Γιώργος Βουγιούκας
      Πρόεδρος ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.