18/06/2015 - Ενημέρωση σχετικά με την ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring

    Αθήνα, 18/06/2015

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     
     Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας με την Γεν. Διευθύντρια της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring, μας ενημέρωσαν ότι στα πλαίσια της υποχρέωσης για την τήρηση του Κώδικα Δεοντολογίας όπως προβλέπεται από τη σχετική οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος προς όλα τα πιστωτικά και χρηματοδοτικά ιδρύματα της χώρας, θα αποστείλουν επιστολή προς όλους τους παρόχους υγείας που συνεργάζονται με το ανωτέρω χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, με την οποία θα καλούν τα μέλη μας – πελάτες της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους που βρίσκονται σε καθυστέρηση, μέσω της Διαδικασίας Επίλυσης Καθυστερήσεων του Κώδικα Δεοντολογίας του Ν. 4224/2013.
       Ο Σύνδεσμος μας βρίσκεται σε στενή και συνεχή επαφή με την Διοίκηση της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring, έχει κάνει προκαταρκτικές συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και θα επανέλθει σε διαβούλευση με την Διοίκηση του ιδρύματος αμέσως μετά την λήξη της εθνικής εκκρεμότητας με τους πιστωτές, το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, για να ρυθμίσει με τον καλύτερο τρόπο τις οφειλές των μελών μας από την εκχώρηση των απαιτήσεων τους που έχουν από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., σε συνεργασία με τους Ιατρικούς Συλλόγους και το Υπουργείο Υγείας.
       Σας επισυνάπτουμε το υπόδειγμα επιστολής που θα λάβουν μέχρι το τέλος τρέχοντος μηνός όλα τα μέλη μας – πελάτες της ΠΕΙΡΑΙΩΣ Factoring.

    Υπόδειγμα (Μορφή pdf)    

        Ο Πρόεδρος                                  Ο Γεν. Γραμματέας
    Δρ Γεώργιος Βουγιούκας                         Ιωάννης Καραμηνάς
    Ιατρός Ακτινολόγος                                  Βιοχημικός